Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over RFID Nieuws Roundup

Certificaat
CHINA White Smart Technology certificaten
CHINA White Smart Technology certificaten
Klantenoverzichten
wij waardeerden voor u zeer producten met goede kwaliteit en service.keep wat betreft.

—— Mr.FooCH

Hebben gedaand zaken met dit bedrijf meer dan 8 jaar, laten zij me neer, nooit de grote dienst en hoogte - de kwaliteitsproducten, adviseren hoogst!

—— Josh Michael

De prijs kan niet zijn het goedkoopste, maar zeer redelijke vergelijkbaar zijn met de kwaliteit van de producten van orthers en het bedrijf porwer.

—— Mr.Johnson

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
RFID Nieuws Roundup

AeroScout, McRoberts-Veiligheidstechnologieën kondigt op wi-FI-Gebaseerde zuigeling-veiligheid oplossing aan; Van de introspijp van Holland 1916 de Drijversmarkering voor olie en gasverrichtingen; Murata, Bètalay-out werkt op uitrusting voor het opnemen van RFID-spaanders op printed-circuit raad samen; SkyRFIDversies op RFID-Gebaseerde wapen-beheer oplossing; rfXcel onthult portaal voor het vinden en het voor authentiek verklaren geneesmiddelen; Canadees binnenhaven readies nieuw RFID lading-veiligheid systeem; BeanAirintros integreerden draadloze sensor voor licht, temperatuur, vochtigheid en dauwpunt.

16 februari, 2012-het volgende is nieuwsaankondigingen tijdens de afgelopen week worden gemaakt die.

AeroScout, McRoberts-Veiligheidstechnologieën kondigt op wi-FI-Gebaseerde zuigeling-Veiligheid Oplossing aan
AeroScout, een leverancier van wi-FI-Toegelaten plaatssystemen in real time (RTLS) voor de gezondheidszorgindustrie, en McRoberts-de Veiligheidstechnologieën, een leverancier van geduldig-beschermingsoplossingen, hebben de gezamenlijke ontwikkeling van op wi-FI-Gebaseerde aangekondigd, campus-brede die zuigeling-veiligheid een oplossing wordt ontworpen om helpen pasgeborenen tegen mogelijke abductie tijdens het ziekenhuisverblijven beschermen. De oplossing van de de Zuigelingsveiligheid van AeroScout en McRoberts-wendt een standaardwifi-infrastructuur aan voor het bepalen van plaats-welke, volgens de twee bedrijven, beduidend de tijd en de kosten drukt om het systeem uit te voeren. De gepatenteerde Markering van de Navelstrengzuigeling is op wi-FI-Gebaseerd en maakt aan een pasgeboren navelstrengklem vast. In het geval dat iedereen probeert om het gecontroleerde gebied te verlaten vervoerend een beschermd kind zonder vergunning, zal het systeem een alarm teweegbrengen, zal magnetische deursloten activeren en zal gespecificeerde liften immobiliseren. De oplossing kan met veiligheid en access-control systemen, zoals toegangskaarten, videotoezicht, openbaar-adressystemen en pagers, het twee bedrijvenrapport worden geïntegreerd. Maakt de zuigeling-veiligheid markering deel uit van een volledige Positieve identiteitskaart-Uitrusting, de partnersnota, die ook beduidend het risico van toevallige of opzettelijke babyomschakeling vermindert. Het zuigelingsveiligheidssysteem is de recentste oplossing in de reeks van het de Gezondheidszorgzicht van AeroScout, die toepassingen voor activa het volgen en beheer, temperatuur controle en handhygiëne controle omvat, die op zelfde RTLS kunnen worden opgesteld.

De Markering van de de Pijpdrijver van Intros van Holland 1916 voor Olie en Gasverrichtingen
Holland 1916, een fabrikant van naamborden, panelen, etiketten, de aanrakingsschermen, RFID-oplossingen en andere identificatieproducten, heeft zijn markering van de ultrahoog-frequentie(uhf) RFID van EPS Gen 2 van de Pijpdrijver passieve die onthuld, wordt ontworpen om automatische identificatie voor taai-aan-spooractiva in een olie en gasmilieu, zoals stroomijzer, tubulars, verbindingen en druk-controle materiaal te verstrekken. Volgens Holland 1916, is de opnieuw te gebruiken markering van de Pijpdrijver getest door klanten in de loop van de afgelopen zes maanden voor goed voltooiing, hydraulisch het breken (frac) verrichtingen en pijpvervoer. De markering verstrekt een methode om automatisch zich te identificeren dat het correcte punt voor vervoer, de bedrijfrapporten, wordt geladen en ook arbeiders verleent de directe toegang tot inspectieverslagen, controle en controleacties, controleert en efficiency in onderhoudsverrichtingen verbetert. „zeven jaar had onze olie en gasklant geprobeerd om RFID te gebruiken om pijpen te identificeren,“ bovengenoemde Jim Stradinger, Holland 1916's uitvoerende VP van verkoop, in een voorbereide verklaring. „Terwijl andere verkopers gestreepte markeringen hebben gecreeerd, werd de markering van de Pijpdrijver aangepast het best voor de slijtage en de scheur van het proef testen. Bovendien was het rendement van investering voor onze cliënt sneller vier keer aangezien de Pijpdrijver.“ opnieuw te gebruiken is De markering van de Pijpdrijver heeft een ontwerp van roestvrij staal en voldoet aan de IP69 ik-10 normen, wat de schakelaar wordt ontworpen om hoge druk, spoelingtoepassingen te richten op hoge temperatuur, beschermd is tegen stof, betekent en ruwe olie en gastoepassingen kan overleven. De markering wordt aangeboden met een ingebedde Xerafy pico-in of nano-in passief EPS Gen 2 UHFtransponder, en een klant kan douaneopties voor gehechtheid, zoals een groef voor een steelband, of een gat voor een staalkabel ook kiezen. Wanneer de markering moet zijn repurposed voor een andere activa, kan het gehechtheidsmechanisme eenvoudig worden gesneden, en de markering kan dan zijn reapplied. Holland1916 verleent douane-brandmerkt, human-readable noteringen, veelvoudige gehechtheidstypes en de markering-coderende diensten.

Murata, Bètalay-out werkt op Uitrusting voor het Opnemen van RFID-Spaanders op Printed-Circuit Raad samen
Murata, een Japanse fabrikant die van elektronische componenten, modules en apparaten, en Bètalay-out, een Duits bedrijf zich in de snelle printed-circuit prototyping van raads(pcb) diensten specialiseren, heeft de lancering van een aanzetuitrusting voor het opnemen van een passieve spaander van ultrahoog-frequentie(uhf) RFID in een PCB aangekondigd. De uitrusting omvat RFID-markeringen die aan PCBs via Murata de technologie van MagicStrap kunnen worden vastgemaakt. Gericht op ingenieurs en ontwikkelaars die snel over RFID-spaanders wensen te leren en hen op te nemen in hun elektronikaontwerp, bestaat de uitrusting uit een lezer-schrijver raad, communicatie software, twee lezersantennes en vier soorten de markeringsmodules van MagicStrap RFID. Één lezersantenne wordt ontworpen voor standaardtoepassingen waarin de opsporingswaaier tot verscheidene meters is. De lijnantenne wordt verstrekt voor gebruik in verborgen toepassingen, zoals voor anti-vervalst en merk bescherming. De toepassingen omvatten het identificeren van individuele PCBs over korte afstanden, evenals bulklezing van op magicStrap-Gebaseerde PCB-markeringen voor logistiekprocessen. Volgens de bedrijven, kan de oplossing van MagicStrap RFID voor allerlei elektronische apparaten, zoals mobiele telefoons, industriële controle, en test en metingsmateriaal worden gebruikt. Arne Hofmann, CEO van de Bètalay-out, zegt zijn firma nu een oplossing heeft die MagicStrap in een PCB inbedt, die de Bètalay-out als dienst en product aan klanten zal verkopen, terwijl ook het gebruiken van de technologie om zijn eigen processen te verbeteren. „Één voorbeeld voor de verbetering zal de identificatie van enige prototypepcb in onze distributieafdeling zijn,“ Hoffman verklaart. „Tot nu toe, wordt de identificatie gedaan door een optische vergelijking van echte PCB met een beeld van een buitenlaag. Soms, kijkt verschillende PCBs zeer gelijkaardig, vooral als zij hetzelfde formaat hebben, en dat draagt het risico om verkeerde PCB naar de klant te verzenden. In het verleden, maakten wij tests met aantallen, dot-matrix codes, streepjescodes en zo op-allen van geen gebruik voor ons, omdat geen klant de fabrikant om het even wat op zijn lay-out wil toevoegen.“ Een ingebedde RFID-spaander niet alleen neemt nul ruimte op een PCB-oppervlakte op, Hoffman-nota's, maar het kan ook door een klant worden gebruikt om zijn leveringsketen verrichtingen te verbeteren. De fundamentele UHFrfid-aanzet is beschikbaar voor aankoop van Bètalay-out.

SkyRFIDversies RFID-Gebaseerde wapen-Beheer Oplossing
SkyRFID, gestationeerd in Ontario, Canada, heeft de beschikbaarheid van zijn nieuwe ultrahoog-frequentie (UHF) EPS Gen 2 de gebaseerde Multisite Web Gebaseerde Oplossing van het Wapensbeheer aangekondigd. Dit systeem laat gebruikers toe om RFID-kaarten om tot de ingang van een faciliteit, en RFID-markeringen te gebruiken aan spoorwapens, munities, tijdschriften toegang te hebben, delen en tactisch toestel, zoals lichaamspantser, nacht-visie optica en andere hoogwaardige goederen. Het kan ook aan spooruniformen of een andere activa worden gebruikt die binnen een arsenaal kunnen moeten worden gehouden. Aangezien alle arsenalen verschillend zijn, SkyRFID-heeft de rapporten, de oplossing talrijke veiligheidseigenschappen en niveaus, die zich van statische wapens uitstrekken controlerend aan een volledig plaatssysteem in real time (RTLS) met functionaliteit de met gesloten circuit van televisie(cctv). Afhankelijk van de bijzondere behoeften van een klant, kan de oplossing van de Desktop lezer-schrijver of SkyOEM van SkyRFID standaard handbediende lezers voor snel aftasten van veelvoudige punten gebruiken. De complexe arsenalen kunnen de van het Hemel Super Kleine die Brandkast en Rek Antennes aanwenden, met speciale SkyOEM antenne-aangedreven multiplextelegrafen worden gecombineerd die plank tot 256 en veilige antennes op één enkele haven van een four-port vaste lezer van SkyOEM verstrekken. Het systeem staat plaats neer in real time aan minder dan 10 millimeter (0.4 duim) toe wanneer correct opgesteld, rapporteert SkyRFID. Aangezien een RTLS-plaatsing bandbreedte kan snel gebruiken, kan de oplossing sensoren ook gebruiken die RTLS door streken activeren, toelatend het RTLS-gebruik slechts indien nodig, en daardoor verminderend bandbreedte en machtsconsumptie. De op Internet-Gebaseerde software van de oplossing wendt het Beveiligde protocol van (SSL) van de Contactdozenlaag voor communicatie veiligheid over Internet aan, kunnen de zo erkende gebruikers rapporten en alle bijzonderheden betreffende alle wapens in het systeem bekijken, waar zij kunnen worden gevestigd. De software gebruikt een grafische interface die aan het specifieke fysieke plaatsen van elk arsenaal, de bedrijfrapporten kan worden aangepast, waarbij visuele gegevens worden verstrekt die neer aan laagste mogelijke granularity kunnen op elk moment worden geboord. Diverse top-level voorzien scherm-menu functies handigheid, met grafische meningen van elke plaats die gemakkelijk kan worden gebruikt om van om het even welke die punten de plaats te bepalen binnen het arsenaal worden opgeslagen. Volgens het bedrijf, verlenen de verbeterde onderzoeksmogelijkheden snelle toegang tot vereiste gegevens via gebruikers vastgestelde filters. Met gebruiker-vastgestelde veiligheid-toegang niveaus, kan de informatie ook gemakkelijk van het systeem worden uitgevoerd en worden met de elektronische post verstuurd indien nodig, of gevoerd naar een andere toepassing uit. De oplossingswerken met traditionele opslag eenheid-zulke als staalrekken en brandkast-gevonden in arsenalen, en de controle kunnen tot enkel worden beperkt de controle van het daadwerkelijke controleren in en uit wapens, of aan een volslagen RTLS-oplossing worden verbeterd alle die rekken en brandkasten (door motiesensoren strategisch worden geactiveerd binnen het arsenaal worden gevestigd). Het controleren van punten en uit is enkel een kwestie om een toegangskaart te tonen dichtbij de RFID-lezer bij het controlewerkstation, de vaste nota's, en dan punten overgaan over dezelfde ondervrager terwijl visueel het waarnemen van elk punt dat het op het vertoningsscherm wordt gecontroleerd. In het geval dat een bureaupost er niet in slaagt om de vereiste veelzijdigheid voor massabeweging te verstrekken, kunnen de handbediende ondervragers worden gebruikt om RFID-markeringen op wapens, munitie en tactisch toestel snel te lezen. De deurportalen kunnen ook voor extra geautomatiseerde controle en controle worden gevestigd om ervoor te zorgen dat geen punten worden gemist. De inventaris kan worden geleid gebruikend handhelds, SkyRFID-nota's, en kan snel aan de grafische plaatsen op het computerwerkstation worden aangepast, om te bepalen als om het even welke voorwerpen missen of eenvoudig misplaatst op de verkeerde plank of het rek, of in de onjuiste brandkast zijn. De oplossing kan veilig door SkyRFID worden ontvangen, en de grotere arsenalen die meer douaneoplossingen vergen zullen plaatselijk gesteund worden door SkyRFID-authorized partners die de implementatie, de opleiding en de steun verlenen.

rfXcel onthult Portaal voor het Vinden en het Voor authentiek verklaren Geneesmiddelen
rfXcel, heeft een leverancier van leveringsketen optimaliseringsoplossingen in real time, zijn die rfXceltraceability Portaal aangekondigd, voor het vinden en de authentificatie van farmaceutische producten van distributie door een fabrikant wordt ontworpen door aan een apotheek (kliniek, apotheek of het ziekenhuis), en uiteindelijk aan een patiënt. Het systeem werkt met of streepjescodes of RFID, of zonder rangschikkingstechnologie bij allen, en verstrekt een geautomatiseerde oplossing voor het beheer van inventaris, het uitdelen en het weer in orde brengen. Het rfXceltraceability Portaal helpt ook klinieken het nauwkeurige factureren vergemakkelijken, en de leveranciers leven raswetten, de bedrijfrapporten na. De fabrikanten kunnen de inventaris van hun klanten beheren, ordeverwerking automatiseren en bevorderen, producten voor authentiek verklaren en opleggen, en verhoogd zicht via beheer en verkooprapporten verstrekken. Bovendien heeft het rfXceltraceability Portaal het vermogen van het verstrekken van een directe interface aan elektronisch gezondheidsverslag (EHR) en de elektronische oplossingen van medisch dossier(emr). Het software-enige systeem bestaat uit een op wolk-gebaseerde toepassing die met aftastentechnologie, zoals RFID of bar-codage, volgens Jack Tarkoff, rfXcel VP van verkoop omzet. De firma verstrekt bestuurders voor de scanners, en het systeem kan worden opgesteld gebruikend meeste industrie-standaardrfid-lezers, scanners en de mobiele apparaten. Er zijn meer dan 1.000 klinieken en de farmaceutische bedrijven die weldra het systeem, Tarkoff gebruiken zegt; onder die, zijn bijna 2.000 RFID-lezers opgesteld. Een belangrijke drug van de V.S. geendie rfXcel momenteel bij vrijheid is naam-dat het portaal gebruikt heeft zijn marktaandeelverhoging, rfXcel rapporten, door dit systeem aan elk van zijn klanten zonder extra kosten aan te bieden gezien. Als dusdanig, rfXcel voegt toe, heeft deze oplossing de firma toegelaten om een groot concurrentievoordeel in de markt te hebben. Bijvoorbeeld, wanneer een drug die bij een kliniek wordt uitgedeeld een hoge financiële waarde en een vrij lage terugbetaling met betrekking tot de kosten heeft, zijn het inventarisbeheer en het snelle factureren voor deze geneeskunde kritiek aan een apotheek. Het rfXceltraceability Portaal, Tarkoff zegt, staat zowel de apotheek als de fabrikant toe om kosten te verminderen, door just-in-time gebruiken en automatische drempel breng wijze van verrichting weer in orde. Deze systemen worden ontworpen om over- en onder-opslaat van geneesmiddelen bij een apotheek, evenals tijdens productie te verhinderen. Volgens Tarkoff, zorgt het portaal ook ervoor dat het uitdelen nauwkeuriger en efficiënt wordt uitgevoerd, zodat de patiënten slechts geneesmiddelen af en toe aangewezen voor de specifieke voorgeschreven dosering ontvangen. De geduldige veiligheid is ook beter, zegt hij, door mis-verzendingen of vervalsingen door het gebruik van de authentificatiefunctie te minimaliseren, daardoor ervoor zorgend dat de patiënten nauwkeurige en authentieke dosering van hun medicijnen ontvangen. Het bedrijf rapporteert dat voldoet dat het rfXceltraceability Portaal aan de Ziektekostenverzekeringportabiliteit en Verantwoordingsplichtakte de privacyregel van van 1996 (HIPAA), evenals al verder wijzigingen aan die regel, en steunt ook alle staat en federale rasvereisten.

Canadees de lading-Veiligheid van Binnenhavenreadies Nieuw RFID Systeem
CentrePort Canada, een binnenhaven in Winnipeg, Manitoba wordt gevestigd, en vindt IOT-Technologie (vroeger als Shanghai wordt vind Logistisch & Technologieco. uit) bekend uit, nieuwe een RFID-Toegelaten die uitvoer-volgende oplossing onthuld wordt om de kwaliteit, de integriteit, de oorsprong en de veiligheid van landbouwproducten die te verzekeren van centraal Canada aan het kweken van de markten van de consument in heel binnenlands en westelijk China worden verscheept ontworpen dat. De nieuwe lading-veiligheid en - het volgende systeem werd gedemonstreerd in Chongqing eerder deze maand tijdens de handelsmissie van Canadees Eerste ministerstephen harper aan China. De demonstratie impliceerde een verzending van het varkensvleesexporteur Hylife van Manitoba, die RFID-technologie gebruikt die door CentrePort Canada als deel van een breder initiatief is uitgevoerd om de uitvoer naar China te verhogen. Vind IOT-Technologie uit ontwikkelde de het volgen technologie, welke hefboomwerkingen de dubbele passieve beschikbare RFID markeringen met hoge frekwentie van (HF) en van ultrahoog-frequentie(uhf) in China, volgens Riva Harrison, de uitvoerende directeur van CentrePort Canada van marketing en mededelingen vervaardigden. Nadat de verschepende containers worden geladen, hechten de bevrachter/de exporteur de markering in de container aangezien het gesloten, is om de integriteit van de lading langs de leveringsketen te verzekeren. De markering wordt gelezen op elk handoffpunt, Harrison zeggen-via of vaste of handbediende lezer-omvat bij de plaats van de containerlading (oorsprong), de spoorterminal, de haven van de containerlading, de haven van de containerlossing en de definitieve bestemming. De markering, met kritieke informatie (zoals de naam van het product wordt gecodeerd, oorsprong, fabrikant, en lading en levertijden, samen met een uniek identiteitskaart-aantal) wordt, ondervraagd op het punt van oorsprong, en de gevangen informatie door:sturen aan een achter-bureausysteem, en bij de bestemmingsplaats die opnieuw dan gelezen. De teruggewonnen informatie moet de voortkomende gegevens aanpassen. Het RFID-systeem kan via een portaal op de Website van CentrePort worden betreden. Volgens Harrison, kenmerken de markeringen drie-in-één gebundelde identificatienummers (een HF-markering, een UHFmarkering en een streepjescode); wanneer ondervraagd, wordt de gebundelde code overgebracht aan de databank van het achterste deelsysteem via GPRS, 3G, Bluetooth en/of WiFi-communicatie technologieën. De implementatie werd eerst in 2008 bij Chinese Qingdao-Douane, evenals in de container-verschepende routes beschikbaar tussen Ningbo en Xiamen, en Shantou en Guangzhou. Het RFID-markeringsproject met CentrePort Canada, Harrison-nota's, is de eerste keer dat deze markeringen binnen Canada zijn gebruikt. Het CentrePort-project, dat levend op 10 Februari werd genomen, werd aangetoond voor Eerste minister Harper tijdens zijn handelsmissie aan China, gebruikend een verzending van varkensvlees van Manitoba aan Chongqing. CentrePort Canada ziet de RFID-Volgende oplossing als efficiënte, rendabele manier om Chinese consumenten te verzekeren dat de Canadese producten hoogstaand, authentiek en veilig zijn. Als deel van het RFID-project, ondertekende CentrePort een memorandum van overeenstemming (MOU) met de Haven van Quingdao van China, die installeert luchtlezers om Canadese lading te volgen die het land ingaat. CentrePort Canada zal met Manitoba en Canadese landbouwproducenten werken om voedingsmiddelen te identificeren die naar China kunnen worden uitgevoerd. De verhouding van het bedrijf met het Chongqing-gebied begon begin 2010, met het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst tussen Inc. van CentrePort Canada en het chongqing-Lianglu Gebied van de Vrijhandelsstreek (de binnenhaven van Chongqing). De overeenkomst tot een formeel vennootschap in Mei 2011 tussen CentrePort Canada, Internationaal de Vrachtco. van Minsheng, Ltd, Shanghai wordt geleid vindt Logistisch & Technologieco., CN wereldwijd, en Canadese Vreedzame Logistiekoplossingen die uit. Het doel van het vennootschap is de uitvoer te steunen van de landbouwproducten van Manitoba naar binnenlands en westelijk China dat RFID-technologie gebruikt.

BeanAir Intros integreerde Draadloze Sensor voor Licht, Temperatuur, Vochtigheid en Dauwpunt
BeanAir, een bedrijf dat van Parijs zich in de draadloze hardware van (WSN) van het sensornetwerk specialiseert wijdde aan industriële machine-controleert en de ingebedde toepassingen, heeft zijn BeanDevice-draadloze sensor van zon-Th, die vier metingstechnologieën (licht, temperatuur, vochtigheid en dauwpunt) integreert, allen in kleine geïntroduceerd (55 millimeter door 53 millimeter door 35 millimeter [2.2 duim door 2.1 duim door 1.4 duim]) en ultra-light verpakking (minder dan 100 gram [3.5 ons]). De BeanDevice-sensor van zon-Th wordt ontworpen voor controledoeleinden in laboratoria, de ziekenhuizen, koude kettingen, schone ruimten, serres en meer. Het neemt een gegevensregistreerapparaat op aan boord dat tot 32.700 logboeken, een omhulsel geschat bij IP66/67 (makend het aan water en stof ondoordringbaar) en een 1300mAh-Lithium primaire cel kan opslaan. Volgens BeanAir, biedt het apparaat nauwkeurigheid (±1.8 percenten relatieve vochtigheid en ±0.2 graden Celsius), evenals stabiliteit op lange termijn aan. Een kaliberbepalingscertificaat (standaard verbonden COFRAC) kan op verzoek worden geleverd. 
 
Bartijd : 2012-02-17 11:22:44 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
White Smart Technology

Contactpersoon: Mr. Kenny Huang

Tel.: +86 15914094965

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)