Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over De rol van Apple in NFC-goedkeuring, meer vingerafdrukspeculatie

Certificaat
CHINA White Smart Technology certificaten
CHINA White Smart Technology certificaten
Klantenoverzichten
wij waardeerden voor u zeer producten met goede kwaliteit en service.keep wat betreft.

—— Mr.FooCH

Hebben gedaand zaken met dit bedrijf meer dan 8 jaar, laten zij me neer, nooit de grote dienst en hoogte - de kwaliteitsproducten, adviseren hoogst!

—— Josh Michael

De prijs kan niet zijn het goedkoopste, maar zeer redelijke vergelijkbaar zijn met de kwaliteit van de producten van orthers en het bedrijf porwer.

—— Mr.Johnson

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De rol van Apple in NFC-goedkeuring, meer vingerafdrukspeculatie

Doodde Apple NFC? Dit is de vraag die door Matte Witheiler, belangrijkste bij de Hoofdpartners van Flybridge, op de technologie-rol van de reus — of gebrek van wordt geponeerd — in de goedkeuring van NFC.

In zijn gastkolom, neemt Witheiler een vaste houding op de kwestie verklaart, die dat na iOS 7 van Apple aankondiging bij de recente WWDC-gebeurtenis, hij gelooft dat NFC voor betalingen „.“ officieel volkomen is Er bedroeg geen vermelding van NFC WWDC, een besluit de houding van dat slechts verdere cementapple betreffende het communicatie protocol.

Zoals Witheiler wijst op, is dit een verontrustende tendens voor NFC-verdedigers, als Apple – samen met zijn significant marktaandeel en geschat 435 miljoen rekeningen wereldwijd van iTunes – bijna zeker NFC in de heersende stroming zou brengen. Betekent de voortdurende verwerping van Apple, echter, dat als de technologie moet realiseren zijn volledig potentieel – vooral in betalingen – een andere verkoper aan de plaat zal moeten opvoeren.

Hoewel Apple tegen NFC op dit moment heeft beslist, schijnt de technologie-reus om betalingsbewegingen in een andere richting, biometrie te maken. Een nieuw Apple-octrooi heeft geopenbaard dat de toekomstige herhalingen van iPhone een vingerafdruksensor kunnen omvatten.

De aanwinst van Apple van Authentec heeft een aantal octrooien van de vingerafdruksensor opgebracht, maar dit recentste voorschot bepaalt een vingerafdruksensor die in de vatting wordt gehuisvest, of donkerdere rand van het apparaat. Hoewel niet een nieuwe methode – Geldigheid demoed een gelijkaardige oplossing voor Androïde bij CES dit deel van het jaar – het octrooi van Apple een sensor beschrijft die de breedte van de vingertop van een gemiddelde gebruiker is, slechts verscheidene lange pixel (tussen 1 en 8 pixel).

Het octrooi openbaart ook dat de voorgestelde sensor jat methode zal aanwenden, vangend een reeks beelden aangezien de gebruiker hun vinger meer dan de dunne sensorbar jat. De specifieke bedoeling voor de vingerafdruksensoren is nog, vanaf, niet bekendgemaakt. Nochtans, is er een sterke mogelijkheid dat de sensor zou kunnen worden gebruikt om financiële transacties, onder andere nut te beveiligen.

Ondertussen, heeft het besluit van Apple nogmaals om NFC uit iPhone te verlaten Witheiler tot drie belangrijke conclusies geleid.

Eerst, beklemtoont Witheiler dat de timing alles, d.w.z. is, „zijnd te vroeg aan een markt enkel rampzalig kan zo zijn zoals te laat zijnd. De“ opneming van NFC zou als gewaagd economisch besluit voor Apple kunnen worden gezien aangezien het betekent dat er geen waarborg zou zijn het bedrijf elke financiële transactie zou raken. De opneming van NFC zou de vloer voor algemeen begrip, oplossingen van de derde de mobiele portefeuille zoals ISIS of Google-Portefeuille openen.

Is het tweede punt van Witheiler dat NFC een probleem zoekt dat niet te hoeven worden opgelost. Hij haalt een kritiek op die NFC van de sprong heeft geteisterd; velen geloven de huidige methodes om reeds voldoende efficiënt te zijn. „ik denk één van de redenen NFC er niet in is geslaagd om handelaars te vangen of de consumenten is dat de alternatieven, hen jatten van een creditcard van het overgaan van wat contant geld zijn, vrij volstaan,“ zegt Witheiler. De „technologie voor het belang van de technologie is zelden goed genoeg.“

Beklemtoont het derde punt van Witheiler dat „zijn in controle van uw eigen lot superieur is aan het tellen op de bewegingen van anderen. “ Witheiler ziet NFC schijnend afhankelijkheid van Apple of gelijkaardige leverancier voor succes als inherente zwakheid, en een mogelijke kuildaling die zich vooruit beweegt.

Terwijl Witheiler geldige punten naar voren brengt, maar zijn houding vertegenwoordigt slechts één kant van het argument. Er is nog een sterk contingent dat in NFC, gelooft en groot potentieel de technologie ziet; potentieel dat verder dan betalingen kan gaan.

 

Bartijd : 2013-07-01 10:42:04 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
White Smart Technology

Contactpersoon: Mr. Kenny Huang

Tel.: +86 15914094965

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)